Светещи реклами

Предназначението на всяка реклама е да увелечи обема на Вашите продажби а оттам и приходите Ви.

Светлинната реклама е най-ефективното и масово рекламно средство. Особенно силно въздействаща е неоновата реклама, която ярко се откроява на тъмния нощен фон.

Неонов кон

Неоновите реклами изграждат характерна и живописна нощна картина изпълнена с настроение, разнообразие и насоченост, което се постига чрез променяща се яркост, цвят и форми.

В сравнително тъмно обкръжение неоновата реклама се забелязва най-лесно и бързо, което е необходима предпоставка за успеха на една реклама.

Неонова реклама на Ривиера

Най-голямото предимство на рекламата от неон е продължителността на нейното въздействие, което я прави най-предпочитана от рекламистите по света, като сравнително евтин и много ефективен начин за привличане вниманието на клиента както през тъмната така и през светлата част на денонощието .

Ние от Неон Вижън създаваме неонови реклами с оригинални идеи, съобразени с всички технически изисквания за качество на Европейския съюз.

Разполагаме с широка гама от цветове, трансформатори за захранване и всички други консумативи, необходими за завървшането на всяка реклама от неон.